Slider
Better Sound
Better Business
Slider
Slider
MINIMALISTISCH DESIGN

Een speaker wil je horen, én zien. Bij het minimalistische en Scandinavische design van het Audio Pro Business systeem gaat geen aandacht weg van een mooie winkel of kantoor. Het mengt zich moeiteloos met de bestaande verlichting en vormgevingen.

Slider
SP-1

De draadloze luidsprekers SP-1 en SP-3 zijn super makkelijk te installeren, zien er cool uit en klinken werkelijk uitstekend.

SUB-1

Een krachtige en diepe laagweergave, klasse D versterkers met hoog vermogen. De SUB-1 en SUB-3 subwoofers zijn de perfecte partners voor de SP-1 en SP-3 draadloze luidsprekers.

SP-3

De draadloze luidsprekers SP-1 en SP-3 zijn super makkelijk te installeren, zien er cool uit en klinken werkelijk uitstekend.

SUB-3

Een krachtige en diepe laagweergave, klasse D versterkers met hoog vermogen. De SUB-1 en SUB-3 subwoofers zijn de perfecte partners voor de SP-1 en SP-3 draadloze luidsprekers.

SPW-5

SPW-5 is een draadloze luidspreker voor opbouw. Geschikt voor binnen en buitengebruik, IP X4: op kantoor of buiten op het terras, ook toepasbaar in combinatie met de andere Audio Pro Business luidsprekers en subwoofers.

TX-1

TX-1 is het kloppende hart van het Audio Pro Business systeem. Met een draadloos bereik tot 100 meter, kan TX-1 tot 31 luidsprekers van muziek voorzien en werkt hij naadloos samen met VOL-1 volume control.

VOL-1

Met VOL-1 volume control kan je het “master” volume van het audiosysteem aanpassen, maar ook tot 6 verschillende zone volumes individueel regelen.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider
Slider
INSTALLATIEGEMAK IS EEN PRIORITEIT

De audio producten van Audio Pro Business zijn makkelijk te installeren, flexibel en aanpasbaar aan uw noden. Enkele voorbeelden tonen enkele installaties, van klein tot zeer groot. zodat de klant een ready to install set up ontvangt.

Om de klant een vliegende start te bezorgen bij de installatie, worden de sets op voorhand geprogrammeerd zodat de klant een ready to install set up ontvangt.

Slider
Slider
HOE WERKT HET?
INTERFERENTIEVRIJE,
DRAADLOZE OPLOSSING

Draadloze vrijheid, DE basis van Audio Pro Business. Door gebruik te maken van de 1,9 GHz band, is er geen interferentie mogelijk met klassieke wifi netwerken op 2,4 of 5 GHz, ook niet in overbevolkte wifi-zones.

Met een bereik tot 100 meter en een vertragings-vrije overdracht is het systeem veel betrouwbaarder en performanter dan wifi. Bent u toch fan van een bekabeld systeem? Geen probleem. Alle speakers beschikken over gebalanceerde audio in- en uitgangen en kunnen oneindig worden doorgelust.

FLEXIBEL EN SCHAALBAAR,
VOOR ELKE LOCATIE

Audio Pro Business producten bieden u alle vrijheid wat betreft plaatsing en aantal speakers. Uw geluidssysteem aanpassen gebeurt in no-time. Ook het opschalen van het systeem is perfect en eenvoudig mogelijk.

Ophanging en stroomvoorziening van de speakers kan plaats vinden via een 3-fase spanningsrail welke in veel locatie al aanwezig is voor de verlichting. Daarnaast kunnen de speakers in combinatie met montage adapters direct worden geïnstalleerd aan het plafond. Er dient dan uiteraard wel een stroompunt te worden voorzien.

SLUIT ELKE BRON AAN,
OOK BESTAANDE INSTALLATIES

Audio Pro Business ondersteunt alle muziekbronnen. Een streaming box voor muziek, een tablet of een telefoon, een oproepsysteem met paging microfoons of een message player voor reclameboodschappen. We spelen het allemaal !

Audio Pro Business kan perfect dienen als aanvulling op uw bestaande installatie en gebruik maken van de al aanwezige muziekbronnen op uw locatie.

Slider
Over Ons

CueDesign, founder Patrick Slots, kan terugblikken op 20 jaar ervaring als lichtontwerper in het theater. Een omgeving waar licht en geluid van oudsher de toon zetten, magie creëren en bijdragen tot de unieke beleving die de toeschouwer er verwacht.

Image is not available
Image is not available
Slider
Slider